Features

Benieuwd wat GeenCijfer allemaal kan?

Bekijk het met eigen ogen...

Mobile friendly & browser support

GeenCijfer is geoptimaliseerd voor smartphones. Er is bij het bouwen van de leerling-omgeving vanuit een ‘mobile first’ perspectief gewerkt. Dit betekent dat er word ontworpen met smartphone als beginpunt. Hierdoor hebben leerlingen een optimale ervaring op hun smartphones. 50% van het verkeer naar GeenCijfer gebeurt via de mobiele telefoon!

Verder is er veel tijd besteed om te optimaliseren voor verschillende browsers, waaronder Google Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge.

Koppeling met Entree/Kennisnet voor snelle inlog van leerlingen

Door de koppeling met Entree van Kennisnet kunnen leerlingen hun eigen school account gebruiken om in te loggen op GeenCijfer. Als een leerling is ingelogd op een school computer kan hij of zij inloggen op GeenCijfer met één klik op de knop!

GeenCijfer bied dus ondersteuning voor alle scholen in Nederland die zijn aangesloten op Kennisnet.

Alles in de cloud en veilig

  • Alle gegevens direct na invullen opgeslagen in de cloud
  • AVG-richtlijnen constant in het oog gehouden tijdens het ontwerpen
  • Alle dataverkeer van en naar GeenCijfer gebeurt via een versleutelde verbinding

Media toevoegen en Bewijs aanleveren

Leerlingen leveren hun opdrachten in via GeenCijfer indien dit vereist is bij een opdracht. De leraar kan de opdracht (een word document of een filmpje gemaakt met een smartphone) gebruiken om leerlingen te voorzien van feedback.

Het is ook mogelijk om een Groeimodel uit te breiden met media. Denk hier bij aan een YouTube video waar in de uitleg van de sport opdracht wordt gegeven.

Bijhouden records

Leerlingen geven bij groeimodellen aan wat hun score was bij een bepaald onderdeel. Hierdoor heeft de leraar meteen een goed beeld van de resultaten van de klas en kan hij/zij zie wie er het hoogste heeft gesprongen per klas maar ook schoolbreed.